BENİ OKU.



                                              Şu şarkıyı aç önce  - aç



  

  #Bırak şimdi her-şeyi, vazgeç değerlerinden ve kurtul köklenmiş tabularından.. Oturmuşsun bilgisayar başına mal mal dolanıyorsun oradan buraya.. Yarın okul var, iş var, borçlar var, istekler var seni bekleyen sonsuz bozulamayacağına inandığın kısır döngü var.
Herkes farklı olduğunu düşünür bu ortak monotonlukta.. Hayallerde zengin olmak, konumunda yükselmek, mutlu yuva kurmak vb gibi şeyler vardır fakat bunların içinde mutlaka bırakıp gitmek, bambaşka hayatları yaşama isteği de vardır. Durun da düşünün, hayalleriniz bile monotonlaşmış hep aynı istekler.. Nerede fark?

 İşten çıktınız kafanızda adeta filler tepiniyor, arabanıza doğru yöneliyorsunuz eve gideceksiniz yahut otobüse bineceksiniz. Hanginiz kalabalığın içinde yürürken adımlarını durdurarak HAYATA DUR dedi? yada hanginiz bir anda koşma isteğiyle amaçsızca koştu?  

Bırakalım şimdi, geleneksel gerçekleri! Borçları, sıkıntıları, aşk acılarını, maddi istekleri, egoları.. bu dünyaya ait her ne varsa bırakın bir kenara da İnsan olduğunuzu hatırlayın..
       Yürüdüğünüz yollar, gördüğünüz evler, oturduğunuz koltuk, yanınızdaki insanlar, şuan ekrana baktığınız bilgisayar, üstünüzde ki marka kıyafetler bunların hepsi SİZsiniz. Siz bu kadarsınız! Ama şu var ; bulunduğunuz şehir, sonra ülkeniz, sonra ülkeler, sonra gökyüzü var, sonra sonsuz samanyolu var, sonra gezegenler var, sonra daha insanoğlunun bilmediği birçok canlı ve boyutlar var. Sonra SONSUZLUK ve TANRI VAR. Siz' demiştim ya -bunların arasında kum tanesinden küçük kalıyorsunuz değil mi ? 


       Farklı düşünmek değilde farklı olmak dediğimiz olay hep beklentilere dayanır NEDEN?  Farkı ortaya koymak bence şuan şu hatırlatmayı okuduktan sonra Hayata yani boktan Düşüncelerinize dur dedikten sonra isteğini, gerçek BEN'i ortaya çıkarıp, o boktan masanızdan kalkıp  kendinizi gerçekleştirmek için düşünceler üretmektir  FARKI YARATMAK... *

Popular Posts